Vardø Mandssangforening anno 2009

Innmelding til denne siden er kun mulig for Vardø Mandssangforenings medlemmer.

Nye bilder

Korstevne i Vardø

Vardø Mandssangforening og Vardø Damekor arrangerte i felleskap 1. del av Finnmark Korforbunds 11 fylkes stevne den 10 -12 juni. I utgangspunktet var det ikke Vardø som stod for tur. Men vi påtok oss stevnet fordi koret som skulle hatt det ikke hadde muligheten til å arrangere det i år. Til tross for masse arbeid i forkant, ble det veldig moro å være arrangør denne helgen. Vi fikk besøk av omtrent 150 korsangere fra hele Finnmark. Korene som var her: Hammerfest Damekor, Kjøllefjord Kammerkor, Berlevåg mannskor, Berelvåg Blandakor, Vadsø Mannsangforening, OmSåKor (Vadsø) og Porsangerne. Det var ”punktkonserter” rundt omkring på utvalgte steder i byen: Blomsterbutikken, Meieriet, Rema 1000, Strandtorget, Unni’s Kafé, Knut Bye kolonial og Vardø sykehjem. Lørdag var det folkekonsert på kulturhuset og søndag var det kirkekonsert i Vardø Kirke.

Årsmøte i Vardø Mandssangforening - 21.01.2011

Pressemelding

Vardø Mandsangforening avholdt årsmøte på infobygget fredag den 21.1.
Vanlige årsmøtesaker ble avviklet med stødig hånd av møteleder Thorleif Isaksen.
Nytt styre ble valgt for 2011.

Les mer…

Juleball i Vardø

Lørdag 25 desember kl 2100 blir det godt gammeldags juleball på Vardø Velferdshus. Det serveres gryterett, kaffe og mineralvann. Dansemusikken blir presentert av Mandssangforeningens eget husband som spiller variert dansemusikk fra over et halvt århundre.

Vardøkorene sang på sykehjemmet 17. mai.

Vardø Mandssangforening og Vardø Damekor synger på sykehjemmet02

Vardø Mandssangforening og Vardø Damekor var invitert for å synge til beboerne på Vardø sykehjemDet virket som både beboerne, de ansatte og korene trivdes med det. Storstua var ihvertfall fullsatt og korene er skjønt enige om at dette skulle man gjort oftere. Her kan du se flere bilder Sang på sykehjemmet

Vardø Mandssangforening på Musikk Kafe

Vardø Mandssangforening deltok på musikk kafe lørdag 13 februar.Til tross for “mannefall” deltok vi med 11 stykker under 10 klassens musikk kafe på samfunnshuset i Vardø denne helga. Vi sang ”I will praise the o’Lord” og ”Vals”.
Hør begge sangene HER

Musikk kafe 13 februar

Lørdag 13 februar deltar vi på musikk kafe på velferdshuset. Musikk kafeen er til inntekt for 10 klasse som jeg er lærer for. Elevene skal på klassetur og foreldrene arrangerer kafe med kaker og kaffe. Mannskorbandet, 71 gr Kor, Bjørn Sigurd og Gjengen og forhåpentlig vis Damekoret deltar også. Jeg har tro på at dette kan bli et flott arrangement, og oppfordrer alle til å delta.

Årsfest 2010

Årsfest 200

Ja, da var Årsfesten endelig avviklet Under de rådende forhold vil jeg kalle den en succe, og ser fram til å arrangere den på nytt til neste år. Vi fikk kåret både soldronning og solkonge, vi sang og underholdt de vel 100 festdeltakerne som hadde møtt fram, og har således ingenting å skjemmes for.

Årsfest i Vardø

Årsfest

Vardø Mandssangforening arrangerer årsfest lørdag 23 januar kl 2000 på velferdshuset i Vardø. Festen er med andre ord blitt utsatt med en uke. Arangementet blir som tidligere planlagt. Dvs at det serveres varmmat (ifjor svinestek) ny rett i år. Vardø Mandssangforenings Husband spiller opp til dans med rytmer fra et halvt århundre. Det blir i tillegg korsang, kåseri og cabaret innsalg.

Gratulerer med 75 år

Vardø Mandssangforening og Magne jensen i midten.

Vi gratulerer og hedrer æresmedlem og sangerbror Magne Jensen for fylte 75 år i dag 6 januar 2010 og ønsker ham lykke til i Oslo Vi ser med glede fram til at du snart er i full gang i koret igjen.

God gammeldags Årsfest på Vardø Velferdshus/ UTSATT

Årsfest (1)

Hvis navnene på listen fortsatt står i neste uke, og det kommer mange nok nye til, blir det etter all sannsynlighet årsfest lørdag 23 januar kl 2000 Opplegget blir som tidligere annonsert.

Sangseminaret vel blåst

Sangseminar i Vardø8

Da var sangseminaret i Vardø ubønnhørlig over. Gjennomføringen kunne ikke vært bedre og rammen rundt med flotte korsangere fra inn og utland var perfekt. Konserten i kulturhuset var et høydepunkt som skal bli vanskelig å toppe i årene som kommer. Nummer som slavekoret og de fantastiske stemmene til Amadeus fra Murmansk må, kort oppsummert, kunne fremheves som noen av helgens “høydare”.

Travel høst for Vardø Mandssangforening

Mannskorøving 005

Det blir en svært travel høst for Vardø Mandssangforening I år feirer Vmsf 130 år. Dette betyr at høsten vi er på full fart inn i blir en travel tid for koret. I tillegg til å øve intensivt opp til flere ganger i uken, skal vi helga den 24 og 25 oktober ha ei øvingshelg hvor vi starter øvingene klokken 1000 begge dagene på musikkhuset.

Sangerstevnet vel blåst

Da var årets sangerstevne overstått for både Damekoret og Mandssangforeningen i Vardø. Vi hadde en kjempeflott tur med masse sang og moro en hel helg til ende. Vi gjennomførte en kjempeflott konsert i Hammerfest nye storstue; Arktisk Kultursenter. Det kommer forhåpentlig mere omtale fra turen senere og jeg oppfordrer flere til å skrive noen ord her. Foreløpig kan dere se noen bilder her på vmf.origo.no og vardø.com, og jeg håper noen kan sende meg flere goder bilder for innlegging her, eller at dere selv lager album på siden.

Våre sangerbrødre i Båtsfjord Mannskor.

Kirkekonsert som generalprøve.

110609 082

Torsdags kveld arrangerte Vardø Mandssangforening og Vardø Damekor en “før stevne” konsert i Vardø Kirke:

Full Nordlending

Sjekk denne:) Full Nordlending

Konsert/generalprøve i Vardø kirke

Torsdag 11. juni kl 19.00 arrangerer vi sammen med Vardø Damekor konsert i Vardø kirke. Dette skal være en generalprøve til stevnet i Hammerfest. Vi har også innvitert 71 grader kor, Hovard Wøhni og Diana Pàl til å delta.

Kjempeflotte bilder

Supert, ja da er vi i gang. Kjempebra at du har fått de gamle bildene over på data. Du har sikkert komprimert det nyeste bildet, men har du ennå originalen i bedre oppløsning, altså høyere pixels, som du kan sende meg. Ikke mindre enn 300-400 k. Du ser hvor uklart det blei da jeg brukte det på banneret. Roger

881614 h8c578c15716d22c7973f v1242748878 106×106 cu1

Vardø Mandssangforening

Følges av 12 medlemmer.
Origo Vardø Mandssangforening er en sone på Origo. Les mer
Annonse